Cintamani netværk

Cintamani sten,retningslinjer og kort over cintamani grid i Danmark

 

 

Cintamani er en hellig sten, der kom fra Sirius-stjernesystemet. For millioner af år siden eksploderede en planet, der kredsede om Sirius A, under en galaktisk superwave. Dens fragmenter rejste i alle retninger, nogle af dem nåede jorden efter en lang rejse gennem det interstellare rum.

 

Cintamani er stenen med den højeste vibration af alle de kendte sten. Det vækker dig til din mission, styrker din indre vejledning og kontakt med dit højere selv og opløser indplantede og forældede trossystemer. Mængden af de tilgængelige sten er begrænset.

 

 

Cintamani Retningslinjer.

 

Her er et par tips og retningslinjer til dig der ønsker at begrave Cintamani sten rundt om i verden.

 

Med hensyn til størrelse, for at skabe en ordentlig aktivering, som anbefalet af Cobra, bør det være en enkelt sten med minimum minimum 2-3gr, over 3gr anbefales. Det er også muligt at bruge en gruppe mindre sten under 2gr, der er begravet sammen i samme hul, i dette tilfælde et minimum på 4gr i alt og over 5gr anbefales.

 

Jo flere gram pr. Placering, jo stærkere aktiveringen vil være.

 

Tachyoniserede sten vil lave stærkere aktiveringer og anbefales meget.

 

Som anmodet af Cobra, skal stenene begraves alene, ikke blandet med nogen anden sten eller materiale, for at undgå energimønsterinterferens.

 

Det anbefales at holde en personlig sten med dig, da det vil hjælper til din beskyttelse og åndelige rejse.

 

Med hensyn til sted, er det vigtigste at sørge for, at stenen ligger sikkert og forbliver der. Begravelse i jorden (ikke i en blomsterpotte) resonerer mere. Vand resonerer også stærkt, men hvis du sætter det i en strøm, skal du sørge for at sten ligger sikkert.

 

Der er også et ønske om at slippe sten i havet, enkeltsten på mindst 3gr, så langt muligt fra kysterne.

 

I jorden, er det bedst så dybt som muligt, ideelt 30cm, men hvis du er det offentlige rum og ikke kan gøre det dybt, skal du bare gøre det bedste du kan, så længe stenen er sikker og forbliver der.

 

 

Med hensyn til placering, er det først og vigtigst, at følge din egen vejledning. Hvor som helst en sten er begravet, vil den arbejde, og vi arbejder nu for at begrave så mange som muligt rundt om i verden for at nå kritisk masse.  Så følg dig fri til at begrave sten. Se efter steder, der har brug for lys og / eller steder hvor du føler eller ser stærke energier, geologiske eller økologiske manifestationer mv.

 

Vi kan være behjælpelig med at udpege steder hvor man kan begrave dem, hvilket vil være særlige vigtige steder, som vi er opmærksom på, og områder vi ikke selv kan få adgang til, samt steder hvor der arbejdes på at lave en cintamani grid.

 

Du kan hjælpe aktiveringen, men uanset hvad du gør, så længe stenen er sikker, sker aktiveringen af sig selv, da stenene holder deres renhed og essens, og lysstyrker overvåger, hvad der sker og vil aktivere og forankre.

 

Du kan selvfølgelig tilføje nedgravningen med enhver meditation, du føler dig guidet til. For eksempel visualiserer en søjle af strålende Lys, der kommer fra Central Sun gennem området ned til jorden, og tilbage op til himlen, og også Vortex-teknikken er god:

 

Med hensyn til aktiveringsstørrelsen, vil Vortexen genereres omkring 5 km i diameter, per gram sten begravet, og vil også nå igennem til kilden.

 

Cintamani grid.

 

Med hensyn til at begrave i geometrisk mønster, skal du huske, at en enkelt sten allerede vil oprette en aktivering.

 

Det kan øges ved at begrave 7 sten i et `flower of life` geometri mønster, en sekskant med en i midten med op til 7 km afstand mellem hver sten også kaldet et cintamani grid. Dette er en af ​​de, hvis ikke den mest almindelige, stabile og befordrende form i kosmos. Vektorligevægt, livets blomst, de fleste krystalmolekylære strukturer, platoniske faste stoffer og Metatron's terning er alle baseret på dette.

 

Når stene/stenene er placeret, kan du få dem registreret og indført på vores kort, så andre kan placere deres efter disse. Dette gøres på email: cintamani@tachyondanmark.dk

 

God fornøjelse.

 

 

Mere om Cintanami sten

 

 

 

 

 

 

                                                          

 

 

Vi arbejder på at samle information om cintamani sten og  hvor disse er nedgravet  i Danmark.

Forløbig kort over Cintamani netværk i Danmark

Stor København

Indre København

Stevns

Søhøjlandet, Lille Amerika, Gjern.

Nord kbh.

Tibetan Quatz ( Hvid krystal)

Helsinge

Danmark