Tachyon kammer oplevelser

Bløde energibølger fra centrum fandt vej til hele resten af kroppen til jeg lå i en summende, levende, vågen tilstand hele sessionen igennem. En summende fornemmelse, der holder sig også nu efter besøget i kammeret. Følelsen af tyngde og nærvær i jordchakraet og et spektralt lys om pinealen... en behagelig og blød følelse. Glæde. Åbenhed. Egenkontakt. Super god kontaktfuld oplevelse...

Kære D og resten af Tachyon teamet 

Jeg vil gerne sende lidt feedback til jer om mine oplevelser i Tachyon energien. 
Først tusind tusind tak for at give mig og andre muligheden for at erfarer Tachyon energien. 
Jeg er blevet opereret 12 gange i mit underliv og har nogle store udfordringer efter operationerne, og håbede at Tachyon måske kunne lave mirakler 
Jeg har nu været i Tachyon kammeret 6 gange og har haft 6 dejlige og meget forskellige oplevelser - hver gang. 

Første gang så jeg hvordan krystallernes energier sendte rundt til hinanden og så det fantastiske mønstre det danner - ligesom spindelvæv så fine og tynde. 
Det fyldte så meget så jeg kan ikke huske så meget mere. 
De næste par gange lagde jeg mærke til at min krop begyndte at reagerer men det var svært at specificerer det. Jeg kunne se hvilke farver der blev sendt rundt men kunne ikke gense mønstret. Jeg følte at Tachyon sætter en i samme vibration som en QHHT session. 
Jeg fik flere indsigter, som jeg talte med Daniel om da det helt klart var ting, jeg ikke har forstand på men kunne se budskabet. 
3 og 4 gang begyndte det at varme - ligesom en varmepude - der hvor jeg er blevet opereret. 
Jeg kunne stadig se farverne og havde en helt klar følelse af min sjæl igen. 
5 gang kom jeg med rigtig mange smerter. 
Jeg havde ikke kunne sidde, stå og gå - og desværre ej heller sovet i flere uger. 
“Varmepude varmen” kom igen på operations stedet. Det var en kort tur på 15 min. 
Senere på aften gik det op for mig, at jeg ikke havde haft ondt siden jeg var i kammeret. 
6 gang - begyndte det på operations stedet at strække - det virkede som bitte små hænder der trak og strak. Det gjorde ondt og stoppede. Så trak det igen, gjorde ondt osv. Dette stod på i ca 25 minutter. 
Jeg kunne mærker det forsatte med “den strække” følelse efter jeg var kommet hjem og havde lagt mig. Dette fortsatte resten af dagen og hele aften.
Næste morgen - hvilket er i dag. 
Ingen smerter eller strække følelse. 
Fantastisk 

Jeg har naturligvis talt med D om det og han har forklaret mig:

They can harmonize completely all energy fields that are result of gravity, electromagnetism and weak nuclear force. This reflects practically in multitude of ways. Tachyon energy harmonizes and enlivens the energy matrix which shapes all matter and thus also our mental, emotional, etheric and physical bodies. All this affects greatly our physical health and well-being. 

det styrker det elektromagnetiskeske felt i cellerne ; harmonisere 

Jeg ved ikke om det er relevant for jer men jeg føler helt klart, at I fortjener en tilbage melding. 

Endnu engang tusind tusind for jeres gode arbejde med Tachyon kammeret. En speciel tak til D for altid at være tilstede i den bedste betydning. 

Mange kærlige hilsner
J

oplevelser i kammeret: